Derby de Romania

VIDEO Reghe, isteric! Gigi l-a pus la punct » Ce l-a supărat pe antrenorul Stelei înaintea derby-ului

Reghecampf a fost muştrulit de patronul Stelei.

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul roş-albaştrilor a ţipat la jurnalişti în momentul în care i-a văzut că aşteptau echipa cînd steliştii s-au dus să se relaxeze la clubul IDM. Becali l-a avertizat însă că trebuie să-şi schimbe atitudinea.

Laurenţiu Reghecampf a făcut ieri o nouă criză de nervi. Aflat la IDM, locul în care steliştii se relaxează înaintea fiecărui meci, fie el din Liga 1 sau din cupele europene, tehnicianul în vîrstă de 37 de ani a început să ţipe cînd s-a dat jos din autocar şi a văzut că este aşteptat de reprezentanţi ai presei, în marea lor majoritate cameramani şi reporteri TV.

"Bă, du-te de aici ca să nu mă supăr! Gata, daţi-i drumul, lăsaţi-ne în pace, mînca-v-aş gura voastră! Toată ziua, să moară mă-sa, sînteţi numai după noi!", a ţipat Reghe. În vizor a fost luat şi ofiţerul de presă al clubului, Cătălin Făinişi: "Bă puiule, lasă-mă în pace! Dă-i afară şi cu asta, basta!".

Criticat în direct la GSP TV
Imediat după ce-a văzut imaginile la televizor, Gigi Becali l-a criticat pe Laurenţiu pentru comportamentul lui, dezvăluind că va avea o discuţie cu acesta. "Nu e normal ce a făcut Reghe! El e antrenor la Steaua şi nu trebuie să facă aşa dacă vrea să ajungă mare. Nu poate să fie vorba de stres cînd are atîtea puncte avantaj în clasament. Am avut o discuţie cu el şi i-am spus că toată lumea îl admiră, dar el nu mă ascultă. Să mă asculte pe mine pentru că eu sînt un frate mai mare pentru el şi nu e frumos ce a făcut!", a precizat patronul la GSP TV.

Alte incidente în care a fost implicat Reghecampf
* A sărit să bată un ziarist al Gazetei Sporturilor în cantonamentul din Austria: "Esti un tîmpit şi un dobitoc! Dacă eu nu vreau să scrii ceva, nu scrii! O să-i sun pe şefii tăi la Bucureşti ca să mă asigur de asta!"
* A ameninţat cu bătaia un fotoreporter de la ProSport: "Băi nesimţitule! Îţi iau camera la şuturi şi ţi-o sparg! De ce ne faci tu nouă poze?! Vă bat pe toţi!"
* A ameninţat operatorii televiziunilor la meciul cu Trnava: "Vă sparg camerele şi apoi vă bat pe toţi de vă rup!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.