Derby de Romania

UPDATE Alvarez s-a "rupt" din nou şi riscă să nu mai joace pînă în 2013!

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 05 November 2012

UPDATE ora 21:00 Au venit rezultatele rezonanţei efectuate de Alvarez după accidentarea din Derby. Verdictul e microleziune fibrilară pe pulpa stîngă. Fotbalistul va fi indisponibil trei săptămîni şi sînt şanse mari ca el să nu mai prindă nici un meci din tur.

__________


Dinamoviştii au pierdut doi oameni din formula de bază în Derby de România doar în primul sfert de oră. Atît Pulhac, cît şi Alvarez sînt ieşiţi din calcule pentru meciul cu FC Vaslui de sîmbătă, deşi fundaşul stînga are mai mari şanse de a-şi reveni decît hondurianul.

Moldoveanul a suferit o contuzie puternică la şold, are nevoie de cîteva zile de pauză, după contactul dur cu Rusescu. În schimb, Edgar Alvarez aşteaptă rezultatele doctorilor după o rezonanţă, mijlocaşul de 32 de ani suferind o contractură. Este sută la sută sigur că nu va putea juca în partida cu vasluienii.

Alvarez a avut de pătimit în această toamnă din cauza problemelor medicale, mai ales din cauza celor de natură musculară. Fotbalistul nu a făcut pregătirea de vară, dar se speră ca el să o facă alături de dinamovişti, la iarnă. Aceasta dacă Dario Bonetti va continua ca antrenor la echipă, iar mijlocaşul va fi reţinut, întrucît oficialii clubului nu sînt peste măsură impresionaţi de ceea ce a arătat fotbalistul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.