Liga 1

Gigi anunţă hegemonia Stelei: "Cît trăiesc eu, nu vom mai pierde vreun campionat" » Ce îi transmite lui Paszkany

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 November 2012

Gigi Becali este extrem de fericit după victoria cu Dinamo din Derby de România şi crede că Steaua nu mai poate fi oprită în următorii ani. De asemenea, finanţatorul stelist a avut un mesaj şi pentru Arpad Paszkany la emisiunea Fanatik Show de la DigiSport.

Becali anunţă că roş-albaştrii vor cîştiga multe titluri: "Cît trăiesc eu, nu vom mai pierde vreun campionat. Vom cîştiga mereu, Steluţa nu va mai pierde. În sezonul ăsta sîntem la 16 puncte de ţigani, de ţi, ce să mai vorbim? Cu Dinamo nu cred că a fost penalty, dar şi dacă a fost, vreau să facă spume. Şi Paszkany să facă spume şi toţi ceilalţi. Normal că Steaua lui Becali va fi mereu avantajată"

Totuşi, latifundiarul i-a transmis şi un mesaj de pace rivalului de la CFR: "Paszkany a zis un lucru mare, a zis Doamne ajută. Din acest moment, nu voi mai zice nimic despre el. Chiar îi ţin pumnii în meciul cu Galatasaray, vreau să cîştige. Cu ei ne-am bătut, dar cu ăştia de la Dinamo ce să facem. Cu Nicu Badea, chiar dacă e român, nu se compară cu Paszkany"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.