Liga 1

Război Stoica versus Stoica! » Fostul căpitan al Stelei îl pune din nou la punct pe actualul manager

Mihai Stoica a reuşit să intre în conflict cu majoritatea foştilor jucători de legendă ai Stelei.

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Continuă polemica Tudorel Stoica - Mihai Stoica, managerul fiind din nou pus la zid de fostul căpitan: "Face clubul de rîs prin manifestările lui".

Mihai Stoica a ţinut să-i dea replica lui Tudorel Stoica la finalul derby-ului cîştigat cu Dinamo. Fostul jucător din Ghencea declarase despre MM: "Să tacă din gură că acum 6 ani anunţa hegemonia Stelei şi de atunci n-am văzut nimic". "Poate a uitat, dar nu e nici o problemă, că-i reamintesc eu, în 2007 am plecat la Urziceni, unde am luat titlul şi am făcut 8 puncte într-o grupă de Liga Campionilor. M-am întors la Steaua, am luat o Cupă a României şi acum sîntem pe primul loc. Deci, cum e?", a spus Mihai Stoica.

Ieri, Tudorel Stoica nu i-a rămas dator managerului din Ghencea: "Este urît ce face acum la Steaua. A transformat fotbalul într-un război, cu toate declaraţiile pe care le dă. Să facă întîi jumătate din performanţele pe care le-am reuşit eu la Steaua, jumătate, nu toate, şi apoi să le spună fostelor glorii să tacă. Face clubul de rîs prin manifestările lui. Dacă vrea să înţeleagă, bine, dacă nu, atunci să se manifeste la fel în continuare. Este treaba lui dacă îşi imaginează că ajută clubul astfel", a spus Tudorel, care la Steaua a cucerit 14 trofee în 14 ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.