Liga 1

Rapidiştii au început să se teamă de retrogradare şi speră la întăriri: "La iarnă să nu fie prea tîrziu!"

Eşecul cu Astra (0-2) a aruncat în aer Giuleştiul // Foto: Cristi Preda

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  miercuri, 07 noiembrie 2012

Giuleştenii au ajuns la patru puncte de retrogradare şi se gîndesc la ce e mai rău.

Rapidul trece prin momente groaznice, "cele mai negre din istoria clubului", aşa cum spun jucătorii şi conducătorii din Grant! În ultimele 4 runde, echipa nu a scos decît un punct, iar schimbarea lui Sabău n-a avut efectul scontat. Dimpotrivă!

"Toată lumea spune că la iarnă trebuie să facem ceva, dar să nu fie prea tîrziu! În etape care mai sînt în această toamnă sîntem obligaţi să mai salvăm ce se mai poate salva, să strîngem cît mai multe puncte, altfel... Din păcate, la club nimeni nu înţelege nimic, e neclară situaţia la toate nivelurile", a tras Ovidiu Herea un semnal de alarmă.

Antrenorul Marian Rada e şi el la fel de şocat: "E o situaţie fără precedent în istoria Rapidului, şi credeţi-mă că ştiu ce spun. Nu se poate continua aşa! Nu ştiu ce pot să mai fac, ce să le mai zic elevilor meu. Din păcate, toată lumea este împotriva noastră, începînd cu cei din galerie".

Fostul tehnician, Ioan Ovidiu Sabău, crede că problemele sînt altele: "La mine, la antrenamente, dacă unul dintre jucători dovedea lipsă de implicare, de profesionalism, nu puteam să mă ating de el din diferite motive. Întrebaţi-i pe cei din conducere de ce!".

"La finalul sezonului e obligatoriu să se întîmple ceva, m-am săturat să aducem atîţia jucători şi să tremurăm de frica retrogradării!" (Daniel Pancu, căpitan Rapid)

"Mă doare sufletul cînd văd în ce hal a ajuns Rapidul! Nu pot să fiu salvator dacă cineva nu mă doreşte..." (Marius Şumudică, antrenor)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.