Liga Campionilor

VIDEO Rolls Reus prins din urmă » Dortmund a condus de două ori, dar a fost egalată pe final de Real

Gotze a marcat cel de-al doilea gol în poarta Realului.

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Borussia nu are doar cei mai frumoşi fani, ci şi o echipă de forţă. O mare de energie şi talent. Dar Realul a egalat-o în ultima clipă!

Borussia e imaginea antrenorului său, Jurgen Klopp. Plină de viaţă, de energie, de plăcere de a juca. Te face să sari din scaun, încîntat de fotbalul pe care îl vezi. Pătimaşii fani ai nemţilor - 10.000 au fost aseară - au de ce să se bucure. Au o echipă frumoasă. Însă n-au mai cîştigat, ca în tur. Au rămas primii în grupă, dar Real e aproape după acest 2-2.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Inteligenţi şi excelent organizaţi în apărare, galben-negrii i-au lăsat pe madrileni să domine la start, dar l-au prins mereu pe Cristiano Ronaldo într-un triunghi fără scăpare. Şi, cînd au pus piciorul pe minge, au ajuns la poartă din cîteva pase extrem de rapide. Un joc reactiv perfect, care a dezechilibrat Madridul.

Ozil a stricat simetria
Raidul lui Schmelzer a fost avertizarea. Apoi, Reus a deschis scorul (28). Şutul său violent aproape l-a şters pe frunte pe Casillas: 0-1. Replica albilor a fost imediată, Pepe a egalat (34), însă, la fel ca acum două săptămîni, la Dortmund, după 1-0 şi 1-1, a urmat 2-1 pentru Borussia. Lewandowski - Grosskreutz - Gotze. Pasă-pasă-gol! La ultima acţiune a primei reprize.

La reluare, Realul a intrat mai agresiv în joc. Callejon a egalat. Totuşi, turcul Tarik Ongun, asistentul arbitrului Cuneyt Cakir, era cu steagul sus. Ofsaid sau nu? O decizie la limită. Cum a fost şi cea din minutul 55, cînd Xabi Alonso a părut că l-a împins pe Reus în careu. Şi a mai fost o fază dificilă pentru arbitri: în plin elan madrilen, după ce Cristiano a ratat uluitor din 6 metri, Kaka a cerut penalty la duelul cu Kehl. Turcul nu a dat. Nemţii credeau că au cîştigat. Nu a fost chiar aşa frumos finalul pentru ei. Ozil a egalat splendid din lovitură liberă. 2-2. Era minutul 89.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.