Liga 1

Copos se plînge de situaţia de la Rapid: "Nu mai pot! Toată ziua cerşesc pe la bănci"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 08 noiembrie 2012

Pînă să găsească un cumpărător, George Copos se plînge că nu mai are de unde să împrumute bani pentru salarii


Patronul Rapidului spune că s-a săturat să mai investească în echipa giuleşteană. "Este decizia mea de a mă retrage de la Rapid. M-am săturat, pur şi simplu nu mai pot. Poate vom găsi o soluţie să preia cineva clubul. Mi-am făcut datoria faţă de Rapid, nu contează că am cheltuit 40-50 de milioane de euro, dar nu mai pot", a spus Copos pentru Mediafax.

Becali îl bagă în gura fanilor
George Copos spune că va încerca să le plătească jucătorilor o parte din restanţele financiare: "Pînă joi cel tîrziu vreau să achităm o parte din restanţele pe care clubul le are către jucători". Dar finanţatorul giuleştean i s-a plîns lui Gigi Becali că are mari probleme cu găsirea resurselor financiare. "M-a sunat Copos şi mi-a spus «Băi Gicuţă, toată ziua cerşesc pe la bănci. Mă duc să-mi dea 500.000, să-mi dea un milion de euro şi nu-mi mai dă nimeni. Plătesc două milioane de euro pe an dobîndă pe la bănci! Nu mai am, Gicuţă, de unde!», a povestit patronul Stelei discuţia pe care a avut cu Copos.

Rapidistul i s-a confensat lui Becali şi în privinţa viitorul investitor al Rapidului. "Mi-a zis că i-ar vinde lui Ioan Niculae pentru că suporterii l-ar iubi că e la fel ca ei, adică e ţi... Da' mi-a zis apoi: «Gigi, să nu cumva să povesteşti asta»", a spus Gigi la Versus de pe GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.