Box

Învinşii lui Froch se laudă între ei: "Bute merită tot respectul!"

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul campion mondial de la semigrea, canadianul Jean Pascal, îi ia partea lui Bute. "Îmi scot pălăria în faţa lui", spune cel învins tot de Carl Froch


În potopul de reproşuri şi critici venite după victoria în faţa rusului Denis Gracev sînt şi voci care-i iau apărarea fostului campion mondial de la IBF.

Jean Pascal, ex-campionul mondial de la semigrea, în versiunea WBC, sare în apărarea lui Bute şi-i laudă prestaţia.

"Îmi scot pălăria în faţa lui. Nu a fost uşor, dar ştiu prin ce a trecut. Nu este uşor să îl judeci după cum vezi lucrurile din exterior. Revenind după prima înfrîngere din carieră, încrederea sa nu era la maxim, iar reflexele sale nu erau la fel de ascuţite ca înainte", a spus Pascal, considerat un rival al lui Bute, la Montreal.

"M-a surprins să îl văd pe Gracev că a rezistat 12 runde, este un tip dur. Gracev e un tip pe care Lucian l-ar fi învins, în mod normal, în şase runde. În a douăsprezecea rundă sînt convins că l-am văzut pe adevăratul Lucian şi că aşa va arăta şi în meciul următor", a mai spus Pascal.

Ca şi Bute, Pascal a suferit prima înfrîngere din carieră în faţa britanicului Carl Froch. Canadianul a pierdut însă la puncte, în 2008.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.