Liga Campionilor

Spre Bundesliga! » Două grupări germane l-au urmărit pe Kapetanos la meciul de aseară

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Grecul a fost dorit şi în vară de cele două grupări germane, dar Paszkany n-a vrut să-l cedeze înainte de preliminariile Champions League


Pantelis Kapetanos (29 de ani) se pregăteşte pentru o nouă provocare în cariera lui. Golgeterul campioanei e monitorizat de două grupări din Bundesliga, Hannover şi Mainz. Nemţii şi-au trimis scouterii atît la duelul cu Manchester, cît şi aseară pentru a evalua prestaţia grecului împotriva turcilor. Arpad Paszkany ar fi dispus să renunţe în iarnă la jucător, în condiţiile în care echipa sa a ieşit din lupta pentru titlu.

Vişiniii vor 3 milioane de euro în schimbul internaţionalului grec, adus în ianuarie 2011 la Cluj după ce şi-a reziliat contractul cu Steaua. Golurile lui Kapetanos au cîntărit enorm la al treilea titlu de campioană pe care feroviarii l-au cîştigat în stagiunea trecută.

Ebagua îi ia locul
Dacă Pantelis va fi cedat în Germania, feroviarii îl vor aduce de la Varese (Serie B) pe nigerianul Giulio Ebagua. Acesta a punctat de 6 ori în 10 meciuri din actuala stagiune şi a intrat în atenţia italienilor de la Atalanta. Atacantul de 26 de ani s-a născut la Torino şi are şi cetăţenia italiană. Ebagua a fost la un pas de CFR şi în vară, cînd afacerea a căzut din cauza pretenţiilor clubului italian. În ianuarie, Ebagua va intra în ultimele 6 luni de contract şi are cale liberă spre Gruia.

5 goluri a înscris Kapetanos în actualul campionat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.