Liga Campionilor

VIDEO Fluier decis şi corect » Haţegan a avut meci uşor la showul lui Bayern (6-1) cu Lille

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arbitrul român a condus aproape fără greşeală la Munchen. Numai Ribery s-a enervat, întrucît nu i-a dat două faulturi, motiv pentru care fanii bavarezi l-au fluierat pe "central"


Prestaţie convingătoare reuşită aseară de Ovidiu Haţegan şi brigada românească desemnată la Munchen. E drept l-a ajutat şi meciul, unul aflat la discreţia lui Bayern, care a defilat (6-1) cu Lille, însă a şi fost atent şi pe fază, distribuind corect cartonaşele şi calmînd autoritar spiritele.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

În prima repriză a fluierat chiar impecabil. A acordat justificat două lovituri libere din marginea careului, transformate în gol de Schweinsteiger şi de Robben, şut deviat nefericit de Balmont. Apoi l-a "îngălbenit" just pe Debuchy, care mai avea un pic şi-l dezbrăca de şort pe Robben la centru. Cîtă diferenţă faţă de prestaţia din tur a lui Atkinson, care le făcuse nemţilor cadou un penalty, le refuzase apoi altul clar, în repriza a doua, şi tolerase jocul foarte dur al francezilor!

Micile scăpări
Misiunea s-a complicat după pauză pentru Haţegan. A trecut cu bine peste golul lui Kalou, la o minge care a lovit transversala şi a căzut după linia porţii, validînd reuşita fără dubii. Şi i-a dat un "galben" meritat lui Schweinsteiger, ce intrase urît la Balmont, punîndu-i talpa pe pulpă. Au venit însă şi primele erori. Mici. Două faulturi (52, 54) nesancţionate la Ribery, care i-au atras fluierăturile suporterilor bavarezi. Plus un umăr-la-umăr cu Chedjou judecat împotriva aceluiaşi francez. Care a protestat şi în timp ce ieşea la schimbare a şi primit cartonaşul de la Haţegan.

6 cartonaşe galbene a acordat arbitrul Haţegan în jocul de la Munchen, cîte 3 de fiecare parte


Portar de 19 ani în Olanda
STRANIERI. RKC Waalwijk a transferat un portar român cvasinecunoscut. Eduard Pap are 19 ani şi nu a evoluat nici un minut în Liga 1, provenind de la Şcoala de fotbal "Marcel Băban" din Jimbolia. Tînărul goalkeeper a semnat un contract pe cinci sezoane cu echipa olandeză de pe locul 14 în Eredivisie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.