Liga Campionilor

VIDEO Wattul scoţian » Barca a avut 89% posesie, dar Celtic a bătut-o cu 2-1

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Învinşi la ultima fază în tur, catolicii din Glasgow au reuşit ieri minunea, cu două şuturi la poartă şi aceeaşi autobază în propriul careu. Messi a marcat degeaba pe final

Au fost la cîteva secunde de o remiză istorică pe Camp Nou, dar au produs un miracol aseară. 13 băieţi vînjoşi de la Celtic baricadaţi eroic în faţa propriului careu au reuşit să supună Barca şi să-i strice şi planurile lui Messi, care spera să-i dedice primul gol băieţelului său, la Glasgow!

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

La o zi după ce campioana Scoţiei aniversase 125 de ani de existenţă, trupa lui Neil Lennon a bătut din două şuturi la poartă, în condiţiile în care Barcelona a avut posesie incredibilă: 89%. Scorul l-a deschis, cum altfel decît cu capul după un coner?, Wanyama, un kenyan de 21 de ani. Avantajul a fost dublat de Watt, intrat în minutul 72. Puştiul care abia şi-a sărbătorit majoratul a profitat de gafa halucinantă a lui Xavi, care a luftat la mingea degajată de portar, şi l-a executat sec pe Valdes. N-a mai contat reuşita din final a lui Messi, care nici nu s-a bucurat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.