Ciclism

Riscurile meseriei » Bradley Wiggins a fost lovit de o maşină în timpul unei plimbări pe bicicletă

Benzinăria în faţa căreia Wiggins a fost lovit de un autoturism

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bradley Wiggins, campion olimpic la Londra, a fost acroşat de o maşină în timp ce el pedala spre o întîlnire cu prietenii în Wrightington.

Şi campionilor olimpici li se pot întîmpla accidente. "Dintre toţi oamenii de pe pămînt pe care îi puteam lovi a trebuit să fie chiar Bradley Wiggins!", a spus femeia care l-a acroşat miercuri seară pe Bradley Wiggins cînd ieşea de la o benzinărie din Wrightington, Lancashire. Cîştigătorul Turului Franţei şi campionul olimpic de la Londra a fost dus la spital, iar ieri a fost externat.

În urma accidentului, Wiggins, în vîrstă de 32 de ani, are cîteva coaste fisurate, un deget dislocat şi răni superficiale. Deşi casca britanicului s-a spart în momentul impactului, Bradley nu a suferit nici o traumă la cap.

Ieri, antrenorul lotului de ciclism al Marii Britanii a fost lovit şi el de o maşină în timp ce mergea pe bicicletă în apropiere de Manchester. Shane Sutton, în vîrstă de 55 de ani, a fost internat în spital cu hemoragie craniană, dar lucrurile merg spre bine şi pentru el.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.