Europa League

Bourceanu a uitat de calcule: ”Credeam că ne-am calificat deja!”

Bourceanu a fost din nou liderul de la mijlocul terenului.

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bourceanu a părăsit terenul crezînd că e deja în primăvara europeană. ”Asta e situaţia, muncim pînă la sfîrşit”, a reacţionat căpitanul cînd a aflat că Stuttgart a bătut la Copenhaga.

- Alex, e supărător că după trei victorii şi o remiză încă nu sînteţi calificaţi în faza următoare?
- Nu e supărător, deşi speram să fim calificaţi. Eu chiar am crezut, cînd s-a încheiat partida cu Molde, că sîntem calificaţi. Speram, de fapt, să fie aşa. Însă nu este nici o problemă, vom munci pînă la sfîrşit. Doar că ne aşteptam să încheiem calculele mai devreme.

- De la Steaua, Solskjaer pe tine te-a lăudat cel mai mult. Ce părere ai despre asta?
- E plăcut să fii apreciat de un fost mare fotbalist, cum a fost Solskjaer. Mă bucur, dar atît, cuvintele lui n-au cum să mă influenţeze mai mult.

- Cum a fost să joci într-o tactică nouă?
- Am evoluat tot cu doi mijlocaşi centrali, deci pentru mine situaţia nu prea s-a schimbat, poate pentru colegii mei să fi fost diferit. Dar mi s-a părut că toată echipa s-a mişcat bine. Am jucat bine şi am învins, asta contează, e ceea ce aşteaptă lumea. Mai ales prima repriză a fost foarte bună pentru noi. Pretenţiile sînt mari faţă de Steaua, ceea ce e un pic neliniştitor.

"Mi se pare că toată lumea ne provoacă, toţi vor să ne facă rău. Am învăţat deja noul imn, dar nu-l fredonez, că nu vreau să par măscărici!" (Alexandru Chipciu, mijlocaş Steaua)

"Reghecampf mi-a zis "îl bag pe Rocha, că aşa poate luăm două-trei sute de mii de euro pe el, îl odihnesc şi pe Rusescu". Nu m-am băgat, că n-am vrut să-i stric lui planul, dar pe Rocha tot îl dau afară!" (Gigi Becali, patron Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.