Liga 1

Niculae, prima oară ca adversar al lui Dinamo: "Rămîn dinamovist, dar voi fi trup şi suflet pentru Vaslui"

Articol de Cristian Lapa  —  vineri, 09 noiembrie 2012

Meciul dintre FC Vaslui şi Dinamo Bucureşti din cadrul etapei 15-a a Ligii I va fi unul special pentru Marius Niculae, atacantul vasluian urmînd să joace pentru prima dată împotriva echipei sale de suflet.

''Voi rămîne toată viaţa dinamovist, dar de data aceasta voi fi trup şi suflet pentru galben-verzi", a declarat Marius Niculae, înaintea meciului de sîmbătă, de pe Arena Naţională.

La rîndul său, Viorel Hizo a afirmat că majoritatea jucătorilor joacă foarte bine împotriva fostelor echipe la care au evoluat, lucru pe care îl aşteaptă şi de la elevul său, Marius Niculae. ''De obicei, astfel de jocuri te motivează în plus. În general fotbaliştii care joacă împotriva echipelor la care au evoluat mulţi ani, de fiecare dată au făcut-o foarte bine. Să ne gîndim la Dănciulescu împotriva Stelei după ce a fost la Dinamo, sau invers, sau la Vlădoiu. Sînt multe exemple care arată că jucătorii au o motivaţie în plus şi vor de fiecare dată să demonstreze că s-a greşit atunci cînd s-a renunţat la ei. Sper că această motivaţie să fie şi la Marius Niculae. S-a depăşit perioada cînd toată lumea juca pentru culorile unui club, pentru culorile unui oraş. Jucătorii joacă acolo de unde îşi iau banii şi aşa este profesionist', a afirmat Hizo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.