Liga 1

VIDEO "Comisarul" Pătulea i-a semnat sentinţa Profesorului! » Pustai pe cracă, se pregăteşte Sabău

Pătulea a înscris pentru a doua oară în acest campionat, în 12 meciuri

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul tehnician al Rapidului e foarte aproape de a prelua banca tehnică a medieşenilor.

Dinastia Pustai la Mediaş e pe cale să se încheie. Nemulţumiţi de parcursul din acest sezon, şefii Gazului vor un aer nou la echipă. Numele lui Neluţu Sabău s-a vehiculat tot mai mult în ultimele zile prin birourile celor care răspund de destinele Mediaşului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Profesorul" a simţit ameninţarea şi a pregătit o formulă superofensivă pentru confruntarea cu Iaşiul. Degeaba! Bud a fost de nerecunoscut, iar Eric nu mai e jucătorul care cîştiga de unul singur partide. Moldovenii i-au provocat frisoane lui Pustai la jumătatea primei reprize. Au avut 4 ocazii mari de gol într-un interval de doar 7 minute. Pleşca a salvat la incursiunea lui Milea (22) şi la şuturile lui Herghelegiu (25, 26), iar Ţigănaşu (29) nu a găsit vinclul din 12 metri. În celălalt careu nici o acţiune periculoasă pînă la pauză.

Inspiraţia lui Ciobi
În partea secundă, datele problemei s-au schimbat. Gazdele au început să preseze constant, dar şuturile lui Bawab (52) şi Astafei (59) nu au avut tăria necesară pentru a-l bate pe Irimia. Moldovenii n-au mai contat în atac, însă s-au apărat bine.

În timp ce tribuna îi cerea demisia lui Pustai, doi jucători introduşi pe final de meci de Ciobotariu au decis soarta meciului în ultimele secunde. Onofraş i-a pasat pe culoar lui Pătulea, care a trimis sub transversală. Acelaşi Pătulea care, acum o lună, la Braşov, irosise trei oportunităţi monumentale şi se alesese cu porecla "Comisarul"!

Gazdele au cerut penalty
În minutul 72, medieşenii au solicitat 11 metri pentru un henţ la Tincu. Vasilache a centrat din banda stîngă, iar mingea l-a lovit, involuntar, în mînă, pe căpitanul ieşenilor. "Centralul" Lucian Rusandu a lăsat însă jocul să continue, ignorînd protestele ardelenilor.

"Poate o să renunţ eu şi se va produce un şoc la echipă. Mă gîndesc la această variantă. Ţin la echipa asta şi aş face orice ca să-i meargă bine" (Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş)

"Echipa asta e părăsită de toată lumea, iar acest succes e cu atît mai mare!" (Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.