Liga 1

VIDEO Doi gropari şi o singură Pană! » Concordia a fost învinsă de CFR pe greşelile propriilor jucători

Sougou s-a dovedit şi aseară decisiv pentru CFR.

Articol de Iulian Pavel  —  luni, 12 noiembrie 2012

Chiajna a jucat de la egal la egal cu campioana en-titre, a şi marcat un eurogol prin căpitanul ei, însă a pierdut pe mîna a doi gafeuri: Belu şi Filip.

Fără înfrîngere de 6 săptămîni, Concordia a crezut că poate da lovitura şi cu CFR, aşa cum se întîmplase cu Steaua, în Cupa României. Şi echipa lui Ilie Stan a jucat chiar mai bine decît o făcuse în faţa liderului, însă a pierdut pentru că l-a avut în echipă pe Belu şi ca adversar pe Felgueiras.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Portarul portughez a făcut minuni în prima repriză în 3 rînduri. A deviat în bară şutul lui Popovici (9), după care a scos fabulos "torpilele" lui Silviu Pană (44, 45). La poarta cealaltă, Chiajna şi-a marcat practic singură gol. Belu a comis o gafă cît casa, cu un stop prelung care a însemnat pasă de gol pentru Rui Pedro.

După pauză, s-a jucat un fotbal de şi mai mare calitate. S-a făcut dreptate la 11 minute de la reluare, cînd Felgueiras şi-a uitat pentru o clipă rolul de Spiderman şi s-a recunoscut, în sfîrşit, învins de Silviu Pană, autorul unui gol a la Del Piero. 1-1 a fost însă doar vreo 40 de secunde.

Clujenii au repus mingea de la centru şi au profitat de un alt loser din echipa lui Ilie Stan, pe numele lui Florin Ilie, care s-a împiedicat în careu, l-a faultat pe Sougou, care şi aşa a trimis mingea în poartă, marcînd golul victoriei. A doua consecutivă pentru Paulo Sergio în campionat de cînd a preluat echipa.

517 minute consecutive a izbutit Chiajna fără gol primit, în toate competiţiile, pînă la reuşita lui Rui Pedro de aseară, precedentul gol încasat fiind în FC Vaslui - Concordia 3-0, disputat pe 29 septembrie

"E o victorie mare de tot pentru că e un succes afară şi mai ales că am cîştigat pe terenul unei echipe care nu primise gol de 5 meciuri" (Paulo Sergio, antrenor CFR)

"E normal că am ţipat la final în vestiar la unii jucători pentru că de la cei tineri aştept să aibă şi responsabilitate. Nu e posibil ce a făcut Belu la faza primului gol al CFR-ului, e inadmisibil" (Ilie Stan, antrenor Chiajna)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.