Nationala

Piţurcă i-a pedepsit pe Tamaş şi Raţ, dar Marica îi apără: "Eu n-am văzut probleme la meciul cu Olanda!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 November 2012

Ciprian Marica a vorbit despre meciul amical de mîine seară al naţionalei, cu Belgia (21:00, în direct la Antena 1 şi liveTEXT pe GSP.ro).

"Avem deja experienţa unui adversar de calibru de la meciul cu Olanda. Am înţeles că nu s-au vîndut multe bilete, dar sper că vom fi încurajaţi de suporteri.

Trebuie să demonstrăm şi la acest meci că naţionala merită să meargă la Campionatul Mondial. Ne-ar ajuta mult moral dacă am cîştiga cu Belgia, am urca şi cîteva locuri în clasamentul FIFA", a spus Ciprian Marica într-o conferinţă de presă.

Piţurcă a declarat că a fost nemulţumit de atitudinea lui Tamaş şi Raţ de la meciul cu Olanda şi nu i-a mai convocat. Întrebat ce părere are, Marica a răspuns: "Am auzit că domnul Piţurcă a spus că au fost ceva probleme la meciul cu Olanda, eu nu le-am văzut şi nici el n-a discutat cu noi acest aspect. Probabil că selecţionerul vrea să vadă şi alţi jucători din campionatul românesc şi a selecţionat mulţi fotbalişti de aici".

Despre neselecţionarea lui Rusescu: "Şi Claudiu Răducanu dădea goluri multe la Steaua, dar nu era chemat la naţională".

Despre vitaminizarea folosită de echipele din Germania, preluată şi de Steaua: "Nu am luat nici un susţinător de efort în Germania. În afară de băuturile energizante pe care ni le dau, nu luăm nimic".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.