Liga 1

Rusescu nu s-a supărat pe Piţurcă pentru că nu l-a luat la lot: "Nu face scandal, e cuminte"

Rusescu (24 de ani) a fost mereu lăudat de Dan Petrescu, un antrenor recunoscut pentru exigenţa pe care o impune la echipă

Articol de Bogdan Vladu  —  miercuri, 14 noiembrie 2012

Atacantul nu e afectat de faptul că Piţurcă l-a ocolit la selecţie, iar Victor Becali explică de ce Raul e un exemplu pentru orice fotbalist român.

"Dacă Rusescu e afectat că n-a fost chemat la lot? Nu ştiu, nu cred, nu lasă să se vadă că ar fi afectat", a comentat Reghecampf la întrebarea dacă Rusescu suferă că nu e la naţională. Mai mult, Victor Becali susţine că Rusescu e jucătorul perfect pentru orice antrenor.

"Are un caracter aparte, niciodată nu-l vezi să comenteze o decizie a antrenorului, chiar dacă îl dezavantajează. El poate să marcheze 10 etape la rînd, după care dacă e pus rezervă, se supune fără discuţii. Nu creează nici o problemă în vestiar, e om de echipă, e un tip extrem de corect. Dacă un antrenor ar avea 24-25 de Rusescu în lot atunci ar fi cel mai fericit antrenor din lume", a declarat Victor Becali.

Rusescu, care e golgeterul la zi al Ligii 1, cu 13 goluri în 15 etape, n-a fost convocat de Piţurcă, fiind preferaţi Grozav de la Petrolul şi Bogdan Stancu, care evoluează în Turcia, la Orduspor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.