Handbal

Dezvăluiri incredibile de la partida cu Hypo Viena: "Ne rugau să facem egal!"

Iulia Managarova a marcat de două ori la Viena, în meciul cu Hypo // Foto: Remus Badea

Articol de Marian Ursescu  —  miercuri, 14 noiembrie 2012

Jucătoarele de la Oltchim dezvăluie un lucru incredibil. Handbalistele de la Hypo le implorau în timpul meciului să se termine egal.

Campioana României, Oltchim Rm. Vîlcea, a obţinut duminica trecută, la Viena, al cincilea succes consecutiv în grupa A a Ligii Campionilor, 25-24 cu Hypo. La finalul partidei, cîteva dintre "galactice" au povestit lucruri inedite petrecute pe teren. "Cînd meciul era întrerupt, jucătoarele de la Hypo veneau la noi şi ne rugau să facem egal", au povestit echipierele Oltchimului.

"Ne întrebau de ce luptăm aşa, că oricum sîntem calificate!", au continuat vîlcencele. "Galacticele" nu au ţinut cont de rugăminţi. Au jucat pînă la capăt şi au învins. "Era normal să evoluăm cu ambiţie, ne-am propus să cîştigăm toate meciurile. Parcă dacă eram noi în situaţia lor, ne-ar fi ajutat!".

Întîlnire de Ligă
Jolidon Cluj întîlneşte în deplasare, la Vîlcea, pe Oltchim, într-un meci din etapa a 8-a din Liga Naţională. Cele două formaţii au jucat în acest sezon în grupele Ligii Campionilor, dar au avut evoluţii total opuse. Oltchim a cîştigat toate cele cinci meciuri, în timp ce Clujul le-a pierdut pe toate. Jolidon e ultima echipă care a reuşit să facă faţă Oltchimului într-un meci de campionat, acum două sezoane smulgînd un punct campioanei, în partida de la Cluj: 31-31. Disputa va fi în direct de la ora 18:00, la DigiSport 2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.