Campionate

Reacţia lui Materazzi cînd Mourinho a părăsit Interul pentru a semna cu Real Madrid: "Nenorocitule, mă laşi cu Benitez!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 noiembrie 2012

Marco Materazzi (39 de ani) a acordat un interviu pentru "Sport Mediaset" în care a vorbit despre perioada petrecută la Internazionale Milano.

Fostul fotbalist vede în Jose Mourinho antrenorul perfect şi spune că perioada în care a jucat sub comanda sa a fost cea mai frumoasă: "A fost numărul unu. Secretul său era că ştia să îi facă pe toţi jucătorii din lot să se simtă parte din proiect. Cînd mi-a spus că pleacă de la Inter i-am zis: «Nenorocitule, mă laşi cu Benitez!» Ştiam că o dată cu plecarea lui nimic nu va mai fi la fel. Cu Benitez nu mi-a mers bine. Păstram în vestiar ziarele cu cele mai importante momente din cariera mea: Interul lui Mou şi Italia lui Lippi. Benitez mi-a luat toate astea. Credea că le ştie pe toate, dar cei care gîndesc aşa se tem şi de propria umbră"

Întrebat cum ar arăta "11"-le său ideal, Marco a spus: "Julio Cesar, Maicon, Cannavaro, Materazzi şi Chivu în apărare. Gattuso, Stankovic, De Rossi la mijloc, Cassano şi Zidane în spatele lui Eto'o". Materazzi a surprins incluzîndu-l pe Zinedine Zidane în echipa sa de vis, ţinînd cont de celebra fază de la Mondial, cînd francezul l-a lovit cu capul în piept: "Zidane are un loc special în inima mea: m-a ajutat să cîştig Campionatul Mondial. Nu mă mai gîndesc la faza aia, mi-a rămas în minte doar momentul în care am ridicat trofeul"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.