Liga 1

Bonetti şi-a reziliat contractul! Dorinel Munteanu va fi prezentat mîine

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  miercuri, 14 noiembrie 2012

UPDATE Acţionarii dinamovişti au reuşit să ajungă la o înţelegere cu Dario Bonetti în privinţa rezilierii contractului. Astfel că roş-albii vor avea începînd de mîine un nou antrenor. Dorinel Munteanu va fi prezentat într-o conferinţă de presă, care va avea loc la Rin Grand Hotel, de la ora 13:00.

UPDATE Alessandro Birindelli a condus antrenamentul din această seară al dinamoviştilor, la care Dario Bonetti nu s-a mai prezentat. Tehnicianul italian negociază cu acţionarii lui Dinamo rezilierea contractului.

UPDATE Antrenamentul dinamoviştilor, programat la 19:30 va fi condus de Alessandro Birindelli, secundul lui Dario Bonetti. Se pare că italianul va veni şi el la antrenament pentru că n-a ajuns încă la un acord cu acţionarii în privinţa rezilierii contractului.

------------

Situaţie incertă în continuare la Dinamo. Şefii "roş-albilor" nu au ajuns nici pînă acum la un acord cu Dario Bonetti pentru rezilierea contractului, dar speră să rezolve această problemă în cursul zilei de astăzi.

"Cîinii" aveau programat un antrenament de la ora 14:00, dar, pentru că nu s-a ajuns la un acord între conducere şi Bonetti, şefii au decis să mute şedinţa de pregătire la ora 19:00, la Săftica, sperînd că italianul nu va mai fi tehnicianul lui Dinamo pînă atunci.

Bonetti negociază cu cei din conducere în aceste momente încetarea contractului. Cele două părţi nu s-au pus de acord pentru că italianul solicită salariul în avans pînă la sfîrşitul anului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.