Stranieri

Il Luce anunţă viitorul fiului: "Răzvan nu se va mai întoarce niciodată!"

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aflat în Qatar, la El Jaish, Lucescu jr. "a luat deja decizia de a nu mai reveni în fotbalul românesc", dezvăluie tehnicianul lui Şahtior


De la Doneţk, Mircea Lucescu (67 de ani) anunţă că Răzvan (43 de ani), antrenorul lui El Jaish pînă în 2015 pentru un salariu de un milion de euro pe sezon, nu vrea să mai audă de fotbalul nostru.

"Nu se va mai întoarce niciodată în fotbalul românesc. A luat deja această decizie şi nu l-aş sfătui să mai revină", a dezvăluit la DigiSport antrenorul lui Şahtior, întrebînd: "Putea să fie altă hotărîre, după presiunea la care a fost supus, după acel linşaj mediatic împotriva lui? A fost ceva incredibil!".

Lucescu şi-a amintit un moment trăit de fiul său cînd era selecţioner: "După 1-1 cu Franţa la Paris, Răzvan avea nevoie de sprijinul oamenilor din jurul său. A luat decizia să plece pe un fond de adversitate extrem, cînd mai erau zece zile pînă la meciul cu Bosnia".


9 ani a antrenat Luce jr. în România: la FC Braşov (2003-04, 2007-09), Rapid (2004-07, 2011-'12) şi "naţională" (2009-'11)


"Să vin ca să fiu scuipat?"
Întrebat dacă el se gîndeşte să mai antreneze vreodată în ţară, Mircea Lucescu a răspuns: "Mă vedeţi pe mine să mă mai întorc în fotbalul românesc? Să merg în provincie ca să fiu înjurat şi scuipat? Din păcate, atmosfera din jurul fotbalului nostru e una de incultură".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.