Liga 1

Sabău explică de ce a eşuat în Giuleşti, arătînd cu degetul atît spre jucători, cît şi către conducere: "Amatorism, apatie, mofturi şi sărăcie!"

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ovidiu Sabău a stat pe banca Rapidului 4 luni şi jumătate, lăsîndu-i pe giuleşteni pe locul 8 în clasament după 12 etape.


Fostul tehnician a vorbit ieri la Look TV despre experienţa sa în Grant. "Copos mi-a făcut un bine! Acolo nu se poate face performanţă. E un club plin de dezorganizare, dezinteres şi apatie din partea jucătorilor. Nici măcar gazonul n-avea cine să-l tundă!", a dezvăluit Neluţu.

Acesta a anunţat că dorea încă din vară să renunţe! La vremea aceea tehnicianul s-a plîns din cauza pregătirii, însă pînă acum n-a vrut să detalieze: "La un moment dat, am avut o săptămînă foarte intensă de antrenamente şi n-am avut ce vitamine să le dăm jucătorilor! Nu cred că din cauza lipsei banilor, ci din indiferenţă!".

Apoi, antrenorul i-a criticat şi pe fotbalişti: "N-am antrenat niciodată o echipă cu atîţia mofturoşi, apatici. Să nu se poată concentra, să nu înţeleagă că sînt acolo pentru a se pregăti, pentru a da maxim. Erau jucători pe care trebuia să-i împing din spate, ceva anormal avînd în vedere că sînt plătiţi nu bine, ci foarte bine!".

A vrut să renunţe la Bozo
Gazeta a scris la vremea respectivă despre conflictele dintre Sabău şi jucătorii Rapidului, anunţînd chiar că Bozovici a fost exclus din lot, dar reprimit, la intervenţia lui Copos. Ieri, antrenorul a confirmat incidentul, fără ai pronunţa numele lui Bozo: "Înainte de meciul cu Heerenveen, unul dintre titulari a avut o atitudine de amator şi am vrut să renunţ la el. Trebuia să ne odihim, iar el a făcut pe istericul. Mi s-a spus să nu renunţ la el pentru că e un jucător care cîştigă mult".

"Am acceptat să vin pentru că aveam dorinţa de a antrena echipa cu care am cîştigat două campionate, dar mi-a ajuns! Nu mă voi mai întoarce niciodată ca antrenor în Grant!"
Ovidiu Sabău, ex-antrenor Rapid

"Ajunsesem atît de rău încît clubul nu-şi permitea nici să le dea o cafea jucătorilor. Indiferenţa îi afectase şi pe elevii mei, d-asta nu mai aveau chef de fotbal"
Ovidiu Sabău, ex-antrenor Rapid

4 suspendaţi cu Gaz Metan
Victoria cu U Cluj (2-1) i-a costat scump pe rapidişti, iar Marian Rada are probleme de lot pentru meciul cu Gaz Metan, programat luni, în Giuleşti, de la 21:30. Glauber Berti, Grigore şi Grigorie au încasat fiecare al 4-lea cartonaş galben al sezonului şi vor fi suspendaţi în runda viitoare. De asemenea, Pancu nu va evolua nici el, după ce la Cluj a fost eliminat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.