Anchetele Gazetei

Mircea Lucescu reacţionează după sentinţa Curţii de Apel: "Era suficient să dea banii înapoi"

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui Şahtior susţine că "dacă erau vinovaţi, puteau fi amendaţi sau suspendaţi. Nu trebuia să se ajungă la astfel de situaţii care ne fac o imagine jalnică. Rîd străinii de noi"


Condamnările din Dosarul Transferurilor l-au supărat pe Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior protestînd la DigiSport împotriva sentinţei Curţii de Apel.

"Nu pot spune că sînt nevinovaţi, pentru că nu ştiu asta, însă cred că e o exagerare. Era suficient să dea banii înapoi, să fie amendaţi, suspendaţi, dar nu se putea ajunge la astfel de situaţii care ne fac o imagine jalnică. Rîd străinii de noi".

Luce a căutat o explicaţie: "Cine a greşit nu se poate cuantifica. Un jucător a fost propus, cineva a acceptat să fie transferat acolo. S-a obţinut mult mai mult pe fotbaliştii români decît meritau ei". A repetat la final: "Nu se poate ajunge la astfel de sancţiuni".

"Această sentinţă ne-a pus într-o situaţie delicată pe toţi cei care lucrăm în fotbal. Azi m-am dus la antrenament şi unii rîdeau de ce se întîmplă la noi"
Mircea Lucescu, antrenor Şahtior

"În fotbal sînt foarte multe cheltuieli pe care cei de afară nu le ştiu. Toată lumea crede că se cîştigă din fotbal. Nu se cîştigă în nici o ţară din fotbal. Doar imagine şi popularitate"
Mircea Lucescu, antrenor Şahtior

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.