Liga 1

Gazonul, problema Stelei! » Suprafaţa de pe Naţional Arena a cedat din nou

Pe parcursul amicalului cu Belgia au sărit mai mereu brazde la duelurile mai tari, cum a fost și cel dintre Bourceanu și Witsel

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 16 noiembrie 2012

Schimbată de trei ori, suprafaţa de joc de pe Naţional Arena a cedat din nou, lucru care îl îngrijorează pe Reghecampf în vederea meciului cu Stuttgart, din Europa League.

Steaua are o grijă în plus pentru următorul meci din Europa League, ultimul din acest an pe teren propriu, cel cu Stuttgart, de joia viitoare. E vorba despre starea terenului de pe Arena Naţională, mai ales după meciul echipei naţionale cu Belgia, de miercuri.

"Gazonul a fost foarte prost şi mingea sărea aiurea din minut în minut. Erau zone în care era doar pămînt", s-au plîns steliştii la revenirea sub comanda lui Reghe. "De cîte ori e nevoie să fie schimbat gazonul ăsta ca să reziste? A fost un meci greu şi din cauza gazonului, nu doar a vremii şi a adversarilor", au reacţionat mai mulţi "tricolori".

Laurenţiu Reghecampf a discutat cu cei opt jucători convocaţi la lot despre starea gazonului şi imediat a luat legătura cu administratorii stadionului pentru a fi sigur că la ora meciului cu Stuttgart totul va fi perfect.

"Avem o relaţie foarte bună cu cei care se ocupă de administrarea terenului şi ne-au asigurat că vor face tot posibilul să avem un gazon perfect. Sînt conştient că timpul este foarte scurt pentru a avea o suprafaţă de joc bună, însă avem nevoie de un gazon foarte bun pentru a ne face jocul nostru", a declarat Reghe la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.