Liga 1

Jucătorii Universităţii se solidarizează înaintea meciului cu Petrolul: "Jucăm pentru noi şi pentru suporteri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 noiembrie 2012

După ce antrenorul Marius Şumudică a renunţat la funcţie cu 24 de ore înaintea meciului din această seară, “studenţii” clujeni vor fi conduşi de pe bancă de “secundul” Marius Popescu.

Marius Şumudică a renunţat aseară la funcţia de antrenor al Universităţii Cluj pe motiv că echipa l-ar avea în continuare patron pe  Florian Walter, cel care deţine 50 la sută din acţiuni şi la Petrolul Ploieşti. Imediat după ce au aflat că au rămas fără antrenor, jucătorii Universităţii, neplătiţi de luni bune, au purtat o discuţie în cantonamentul de la Izvorani.

Aceştia au anunţat că prin evoluţia lor din această seară vor încerca să evite orice fel de speculaţii la finalul partidei. “Nu s-a pus problema să nu intrăm în teren în această seară. Este adevărat că situaţia la echipă este una dificilă, dar cum am rezistat pînă acum, vom mai rezista.

Se vorbeşte că domnul Walter conduce şi Universitatea şi Petrolul, asta a spus şi Marius Şumudică şi din această cauză refuză să stea pe bancă la meciul de diseară. Dacă noi, jucătorii, nu am intra în teren, am lăsa şi mai mult loc de interpretări.

Nu am bătut drumul degeaba pînă la Ploieşti. Am avut o discuţie aseară şi nu s-a pus nici un moment problema să nu jucăm. Vom juca pentru , pentru noi, pentru suporteri.

O să facem tot posibilul să nu pierdem la Ploieşti”, a punctat căpitanul Universităţii, Bogdan Pătraşcu. Meciul Petrolul Ploieşti – “U” Cluj se dispută în această seară, cu începere de la ora 21:30, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.