Liga 2

GALERIE FOTO ASU Poli va deveni prima echipă care joacă în nocturnă în Liga a 5-a! » Ce altă surpriză le-au mai pregătit fanilor

+7 Foto
FOTO: facebook

Articol de Vlad Nedelea  —  vineri, 16 noiembrie 2012

A doua clasată din liga judeţeană din Banat, ASU Politehnica, va fi prima echipă care va juca în nocturnă un meci din liga a V-a.

La începutul acestei veri suporterii timişoreni au ales să susţină ASU Politehnica, ba chiar au strîns cotizaţii pentru echipament, deplasări, materiale de antrenament, iar la sfîrşitul acestei săptămîni vor bifa o permieră în fotbalul din România. 

Ultimul meci oficial din 2012, cel de duminică cu AS Nădrag, de la ora 17:00, va fi jucat în nocturnă după ce instalaţia de pe terenul Ştiinţa a fost omologată de AJF Timişoara. 

Nu este singura premieră care va fi bifată în România. ASU Politehnica Timişoara va fi prima echipă din ţara noastră care va juca cu ghete personalizate cu emblema clubului. Ghetele sînt produse lângă Timişoara, de către un fan al echipei.

ASU Politehnica Timişoara este prima echipă din România pe care suporterii o susţin şi financiar. De anul viitor, clubul va fi constituit ca societate pe acţiuni, iar fanii vor deveni socios.

Cel mai cunoscut jucător din lotul celor de la ASU Poliehnica este fostul stelist, Iosif Rotariu, care este şi printre cei mai buni pasatori din Liga a V-a.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.