Liga 1

I-a lăsat în aer » Koulibaly a plecat la naţională şi nu s-a mai întors la Dinamo

Cota lui Koulibaly e de doar 300.000 euro, iar şefii dinamovişti vor să se despartă în iarnă de fotbalistul care era favoritul lui Bonetti

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Koulibaly a dispărut undeva pe ruta Kinshasa - Paris şi n-a mai ajuns la timp la Bucureşti pentru a face deplasarea la Constanţa, unde stoperi vor juca Nica şi Scutaru.

Paul Koulibaly s-a pierdut pe drumul de întoarcere din Republica Democrată Congo. Apărătorul de 26 de ani a evoluat cu "naţionala" Burkinei Faso în amicalul cîştigat cu 1-0 la Kinshasa, ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti în noaptea de joi spre vineri, dar n-a mai apărut. Nici ieri, pe zi, nu a revenit în România, aşa că nu va juca la Constanţa, deşi "cîinii" sînt rupţi în două în zona centrală a defensivei, avînd în vedere că internaţionalii Luchin şi Grigore sînt suspendaţi.

"Ne-a zis că nu poate să ajungă, că are probleme, dar că o să vină în week-end", au spus oficialii din Ştefan cel Mare. Coechipierii au fost mai sadici: "Sper să nu-l fi răpit nimeni, că Dinamo n-are bani de răscumpărare, poate doar Bonetti să-l salveze! Sau s-o fi gîndit omul că dacă a plecat antrenorul care l-a adus, ar fi bine să-şi caute altă echipă, d-aia mai întîrzie".

În aceste condiţii, stoperi urmează să fie Nica, reprofilat din fundaş de bandă, şi Scutaru. Fostul căpitan al Timişoarei n-a mai jucat nici măcar un minut în ultimele 8 partide oficiale ale dinamoviştilor. Nica e fundaş dreapta, a mai jucat în stînga, dar niciodată în centru la prima formaţie.

3 meciuri a jucat Scutaru la prima echipă a "cîinilor", 277 de minute însumate

5 puncte din 18 posibile au obţinut dinamoviştii în ultimele 6 runde, Dinamo avînd cel mai slab parcurs în primele 15 etape din 1971 încoace

1 este cifra victoriilor în deplasare a "cîinilor" în ultimele 6 "ieşiri", doar U Cluj fiind învinsă de către roş-albi

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Tras de urechi de jucători
Dario Bonetti s-a despărţit de Dinamo şi a spus că le mulţumeşte doar fanilor după acest al doilea mandat. "Am citit declaraţiile lui, iar acest lucru vorbeşte şi despre caracterul lui. Nici nu şi-a luat «La revedere!» de la cei din vestiar. Noi n-am contat pentru el, cu toate că a cîştigat cu această echipă, bună, rea, două trofee, singurele din cariera sa «prodigioasă» de antrenor", au mărturisit ieri fotbaliştii.

Lupta rebelilor
Diseară va fi şi duelul a doi tineri crescuţi la aceeaşi grupă de juniori a Farului, Denis Alibec (Viitorul) şi Cosmin Matei (Dinamo). Cei doi au fost colegi la echipa de juniori A a constănţenilor, campioană în 2008. "Este prietenul meu, vorbim des la telefon, amîndoi sîntem în formă, dar sper ca eu să înving", a spus Alibec, care a fost vîndut de Farul la Inter Milano pe 800.000 de euro. (Ionuţ Coman)

Inbox
- Cătălin Munteanu va bifa diseară meciul cu numărul 250 în Liga 1.
- Pericol! Dănciulescu, Alexe şi Nica sînt în pericol să rateze meciul din runda următoare, cu Oţelul, dacă vor fi averizaţi la Constanţa. Toţi au cîte 3 cartonaşe galbene.
- Issa Ba este în lotul lărgit, chiar dacă suferă de cîteva zile din cauza unei miozite pe aductori.
- Alvarez a început antrenamentele uşoare după microleziunea fibrilară ce-l ţine departe de gazon de două săptămîni.
- Ionuţ Negoiţă a promis: "La anul, cu siguranţă ne vom propune să luăm campionatul. Şi vom fi acolo, în luptă, acesta va fi obiectivul nostru".
- Viitorul are de ieri un magazin oficial, deschis în cel mai mare centru comercial din Constanţa. "Am fost mici, dar începem să ne dezvoltăm. Tricoul meu a mers bine la vînzare, dar acum sînt deja legendă, e rîndul fotbaliştilor", a spus Hagi.
- Roş-albii s-au pregătit ieri după-amiază pe terenul Academiei lui Gică Hagi.
- Gabi Iancu a promis: "O să ne luăm revanşa, după ce-am pierdut în faţa Stelei. Constănţenii nu suportă Dinamo. Voi da gol!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.