Liga 1

Nici un meci fără incidente! Dinamoviştii şi-au dat din nou în petec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 noiembrie 2012

Trei suporteri dinamovişti au fost reţinuţi sîmbătă seară de Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis Constanţa şi duşi la sediul Poliţiei după ce asupra lor s-au găsit materiale pirotehnice.

"Trei persoane au încercat să introducă pe stadion materiale pirotehnice şi li s-au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale. Este vorba de o infracţiune care pedepseşte conform legii", a declarat purtătorul de cuvînt al Gruparii de Jandarmi Mobile Tomis, locotenent Codrin Popoiu.

De asemenea, alţi cinci suporteri ai echipei Dinamo Bucureşti au fost conduşi la Secţia 1 Poliţie din Constanţa după ce au provocat un scandal într-un bar din Constanţa şi au fost amendaţi pentru consum de băuturi alcoolice într-un loc public, întrucît au continuat să bea şi să facă scandal şi în afara barului. Cuantumul amenzilor aplicate celor cinci suporteri a fost de 1200 lei.

În schimb, aceştia au declarat că au fost agresaţi şi încătuşaţi pentru simplul motiv că sunt suporteri ai echipei Dinamo. Formaţia bucureşteană a fost însoţită la Constanţa, conform Jandarmeriei, de o galerie formată din 350 de persoane.

Sursa: mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.