Liga 1

VIDEO Oţelarul cu gheată de aur » Iorga a reuşit un eurogol în victoria cu Vasluiul, scor 2-0

Iorga a prins un şut perfect şi a deschis scorul în meciul cu Vaslui.

Articol de Marian Brăilescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Laurenţiu Iorga a dus Oţelul spre victorie cu o sclipire, un gol fabulos de la marginea careului de 16 metri: exterior de efect, direct în vinclu.

Oţelul te uimeşte cînd te aştepţi mai puţin! A uluit o ţară întreagă prin jocul calculat şi perseverent cînd a luat tilul, iar aseară Laurenţiu Iorga (19) a scos o nouă surpriză din joben. A inventat un gol în genul celor marcate de Quaresma ori Ronaldinho, un exterior încovoiat direct în vinclul unui Dani Coman ţintuit în gazon de acurateţea şutului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Vasluiul se bazează pe forţa lui Marius Niculae, iar cînd lui "Săgeată" nu-i iese jocul, singurii care apar prin careu sînt fundaşii. Celeban (3), Sălăgeanu (35) şi Varela (67) i-au pus mănuşile la încercare lui Brăneţ, în rest linişte şi pace.

Gălăţenii au stat la cutie şi au contraatacat cînd a trebuit. Băjenaru a "tăiat" o lovitură liberă în careu, Sîrghi a "raşchetat" balonul cu capul, iar Coman a luat bara în braţe de fericire! În braţele lui Viglianti i-a prins finalul meciului şi pe gălăţeni, bucuroşi că argentinianul a mai marcat o dată şi că s-au desprins de zona echipelor ce se bat la retrogradare.

Penalty refuzat
În minutul 41, "centralul" Paul Unimatan le-a refuzat un penalty vasluienilor. Brăneţ a scăpat mingea după un şut, Liviu Antal a urmărit faza, a "înţepat" mingea pe lîngă portarul gălăţenilor, iar acesta l-a dărîmat pe mijlocaşul moldovenilor în careu. Unimatan a dus fluierul la gură, însă asistentul Ghinguleac a făcut semn că nu se impune lovitură de pedeapsă!

Şi în minutul 90, moldovenii au cerut penalty, la împingerea în careu a lui Jumisse, însă Unimatan a lăsat din nou jocul să continue. Nici o reluare TV nu a arătat însă vreo infracţiune.

Inbox:
- Sabrin Sburlea a rezistat numai 11 minute pe teren după ce s-a accidentat la genunchiul stîng în urma unui duel cu Băjenaru. Atacantul vasluienilor a fost transportat imediat la spital.
- Lucian Sînmărtean a făcut deplasarea la Galaţi cu echipa, însă nu a fost nici măcar rezervă, din cauza unei accidentări minore.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.