Stranieri

FOTO Marica şi-a schimbat look-ul pentru a face parte dintr-o campanie umanitară

Marica și noul său look

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 20 noiembrie 2012

Jucătorul celor de la Schalke, Ciprian Marica, a explicat de ce şi-a schimbat lookul în ultima perioadă. Căpitan în premieră la meciul echipei naţionale cu Belgia, Marica spune că totul face parte dintr-o campanie umanitară desfăşurată în Germania care vizează persoanele bolnave de cancer la prostată.

"Împreună cu cîţiva colegi de echipă am decis să ne facem un alt look, deoarece aceasta se înscrie într-o campanie umanitară de mare anvergură care se derulează în Germania. Prin acest fel am înţeles să sprijinim anumite persoane care au nevoie de ajutor", a declarat Marica.

Acesta are deja gînduri mari în ceea ce priveşte ajutorarea persoanelor cu probleme sociale. "Mi-am propus să înfinţez o fundaţie care să-mi poarte numele şi prin intermediul ei să-i pot sprijini pe acei tineri talentaţi, din toate domeniile care nu au posibilitatea să se afirme. Ştiu România are tineri foarte talentaţi, unii dintre ei chiar genii, care merită un astfel de ajutor", a preciat Ciprian Marica pentru wowbiz.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.