Europa League

Tehnicianul lui Stuttgart se teme de atmosfera de pe Naţional Arena: "Vom fi într-un cazan fierbinte"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  miercuri, 21 noiembrie 2012

Bruno Labbadia a acordat ieri un interviu pentru site-ul oficial al celor de la Stuttgart şi anticipează o "atmosferă încinsă la Bucureşti, cred că va fi ceva incendiar acolo"


Stuttgart ajunge azi la Bucureşti şi se va antrena diseară pe Arena Naţională, de la ora 19:00. Antrenorul şvabilor, Bruno Labbadia, a vorbit ieri în Germania despre disputa cu Steaua, iar primul lucru pe care a dorit să-l spună a fost referitor la ce o va aştepta pe echipa lui mîine seară la Bucureşti.

"Mergem să jucăm pe terenul unei echipe care aduce un public formidabil la stadion. Ştiu perfect ce ne aşteaptă acolo. Practic le-am zis şi jucătorilor că probabil o să ne simţim ca într-un cazan cu apă fierbinte. Aşa va fi pe terenul Stelei. Va fi o atmosferă incendiară, dar noi ştim asta şi sîntem pregătiţi", a spus Labbadia.

Tehnicianul neamţ a vorbit apoi despre un alt atu pe care îl are Steaua. "Aşa cum arată acum grupa, adversarilor noştri de diseară le e de ajuns un punct joi ca să cîştige grupa, ceea ce ne va complica teribil viaţa acolo. Trebuie să fim atenţi la acest meci", a adăugat el.


"Am văzut Steaua în tur, am văzut cîteva partide ale ei din acest sezon, ştiu că e pe primul loc în România, eu anticipez o partidă pasionantă joi seară, la Bucureşti"
Bruno Labbadia, antrenor Stuttgart

"Steaua nu-ţi dă în timpul unui meci 7-8 şanse să marchezi, tocmai de aceea le-am spus elevilor mei că trebuie să marcăm la orice oportunitate pe care o vom avea. E vital acest lucru dacă vrem să batem Steaua acasă la ea"
Brunno Labbadia, antrenor Stuttgart


3,40 e cota la casa de pariuri bet365 pentru ca Steaua - Stuttgart să se termine egal, acesta fiind şi cel mai pariat rezultat

Ultimele 4 meciuri ale lui Stuttgart în deplasare
Hamburg - Stuttgart 0-1
Borussia Dortmund - Stuttgart 0-0
Copenhaga - Stuttgart 0-2
Borussia Monchengladbach - Stuttgart 1-2

Labbadia ştie bine, s-au dat toate biletele!
Antrenorul lui Stuttgart a anticipat exact situaţia în privinţa atmosferei. Aseară, au fost epuizate şi ultimele bilete disponibile pentru meciul de mîine seară, care se va disputa cu casa închisă. Au fost tipărite aproape 54.000 de bilete, aici fiind incluse şi cele rezervate pentru suporterii nemţilor. "Vom spulbera recordul de asistenţă", a spus Mihai Stoica. România - Olanda 1-4 e meciul care deţine recordul pe Arena Naţională, cu 53.329 de spectatori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.