Liga 1

Marian Rada îi pune la zid pe suporteri: "Unde sînt rapidiştii adevăraţi?"

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rada îi critică dur pe suporteri şi le transmite că sînt şi ei vinovaţi de parcursul modest al echipei în acest sezon


Rapidul lui Marian Rada a obţinut cu Gaz Metan a doua victorie consecutivă, iar antrenorul a prins curaj şi s-a dezlănţuit la finalul partidei. Principala sa ţintă au fost fanii giuleşteni, care la meciurile cu U Cluj, Astra şi Delta Tulcea, în Cupă, şi-au huiduit şi înjurat favoriţii. "Galeria poate face orice, dar să nu afecteze echipa! Suporterii trebuie să fie alături de jucători. Noi, rapidiştii, avem un cîntec: «Şi la bine şi la rău, Rapid este clubul meu». Se pare că al lor e doar la bine şi al meu doar la rău, mereu am preluat echipa asta în perioade negre pentru ea", a spus Rada.

Tehnicianul a devenit apoi nostalgic şi şi-a amintit cum arătau suporterii alb-vişinii pe cînd el îmbrăca tricoul Rapidului: "Jucam pe Republica pentru că Giuleştiul era neîncăpător! Aveam 30.000 de oameni în tribune şi evoluam în Divizia B! E trist că s-a ajuns ca rapidştii să-şi înjureze propriii fotbalişti. Aşa n-ai cum să mai fii cea mai frumoasă galerie din ţară".


"Suporterii spun că-şi vor Rapidul înapoi. Ei bine şi eu vreau să văd clubul ăla iubit de fani indiferent de locul ocupat în clasament. Cred că merit asta"
Marian Rada, antrenor Rapid

Bologna a venit după Herea
La partida cu Gaz Metan (2-1), decarul Rapidului, Ovidiu Herea (27 de ani), a fost urmărit din tribune de doi trimişi ai lui Bologna, locul 16 în Serie A. Cei doi au fost trecuţi pe tabel de Rapid, avînd în vedere că partida s-a disputat cu porţile închise. Herea a fost căpitanul alb-vişiniilor şi, deşi n-a făcut un meci foarte bun, şi-a trecut în cont un gol, executînd penalty-ul obţinut de Surdu. Bologna l-a mai vrut în trecut pe mijlocaş, însă preţul de 2 milioane de euro cerut de Copos i-a speriat pe italieni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.