Liga Campionilor

Paszkany surprinde: "Vor fi cîteva schimbări în lot, nu toţi jucătorii sînt la acelaşi nivel"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 21 November 2012

Chiar dacă echipa sa s-a calificat în primăvara europeană după 3-1 cu Braga, patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, spune că în lotul echipei vor exista cîteva modificări în iarnă, din dorinţa de a deveni mult mai puternici.

"Facem o reîmprospătare a lotului. Mereu e nevoie de aşa ceva. Nu toţi jucătorii sînt de acelaşi nivel, iar noi asta dorim. Să fim cît mai puternici, să avem jucători de acelaşi nivel în toate compartimentele", a spus Arpad Paszkany la GSPTV.

Oficialul clujean nu renunţă la lupta pentru calificarea în primăvara UEFA Champions League şi spune că CFR Cluj va merge la Manchester doar cu gîndul la victorie.

"Mergem la Manchester să ne calificăm de pe locul 2. Am spus-o şi înainte, jucăm de la egal la egal cu orice forţă. Cred într-un rezultat bun şi pentru faptul că acum jucăm fără presiunea calificării în primăvara europeană. Ando are un merit deosebit. Cu el pe bancă am obţinut 4 victorii în preliminarii, iar primele 4 puncte sînt cîştigate cu el pe bancă", a mai spus patronul celor de la CFR Cluj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.