Nationala

UPDATE Sub paza Mossad » Juniorii au jucat azi în apropiere de Tel Aviv: "Nu le-am zis nimic de atentat"

Articol de Beno David  —  Wednesday, 21 November 2012

UPDATE ora 17:00 -

"Tricolorii" Under 18 conduşi de Ionel Augustin şi-au luat revanşa în faţa Israelului, cîştigînd amicalul de azi, 3-1, graţie golurilor lui M. Popescu, I. Vînă şi D. Rotariu. Delegaţia română va reveni la noapte în ţară, în jurul orei 3:00.

Aflat şi el cu echipa în Kibbutz Shfaym, la 20 de km de Tel Aviv, antrenorul cordonator al loturilor de juniori, Ştefan Iovan, a declarat pentru GSP.ro: "Jucătorii nu au ştiut de acel act terorist, aşa că nu au stat cu emoţii. Le-am luat telefoanele înaintea meciului. Nu au fost probleme, ne-am simţit ca acasă, a fost un turneu amical reuşit".
___________________

Naţionala Under 18 a României se pregăteşte azi să joace, de la ora 14:00, al doilea meci amical în cantonamentul din Israel, împotriva selecţionatei Ţării Sfinte. În primul joc, luni, "naţionala" Israelului s-a impus cu 3-1.

"Tricolorii" lui Ionel Augustin se află în acest moment în Kibbutz Shfaym, la aproximativ 20 de kilometri de Tel Aviv, oraş în care astăzi a avut loc un atac terorist. Juniorii sînt păziţi neîncetat de agenţi Mossad, serviciul de securitate israelian.

Corespondentul GSP la faţa locului, Beno David, informează că astăzi, la amiază, într-un loc central din oraş, în apropierea tribunalului, pe strada Shlomo Hameleh, s-a auzit o explozie puternică. Autobuzul 66 a sărit în aer, deflagraţia provocînd rănirea a zece persoane, trei dintre ele cu răni serioase. (Aici ai imagini şi mai multe detalii).

De ultimă oră: forţele de ordine au reţinut în Ramat - Gan, lîngă Tel Aviv, un colaborator al celor care ar fi comis atentatul. Tel Aviv-ul este în acest moment o zonă supravegheată intens de armata Israelului. Între Israel şi organizaţia teroristă Hamas, cea care controlează de facto Fîşia Gaza, s-au înregistrat mai multe atacuri armate în ultimele zile.

Ieri, jucătorii noştri au avut zi liberă, pe care au petrecut-o în Ierusalim, vizitînd Mormîntul Sfînt şi Zidul Plîngerii.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.