Liga 1

Contra: ”Dan Petrescu nu e pregătit să o antreneze pe Chelsea!”

Articol de Ionel Luţan  —  Wednesday, 21 November 2012

Antrenorul Petrolului Ploieşti, Cosmin Contra, a vorbit azi despre posibilitatea ca Dan Petrescu să o antreneze pe Chelsea Londra.

"Dan Petrescu nu este pregătit să antreneze la Chelsea în acest moment, dar este bine că se vorbeşte despre antrenorii noştri tineri la acest nivel", a spus Contra, imediat după ce Roberto di Matteo a plecat de pe banca tehnică a lui Chelsea. Ulterior, londonezii l-au numit pe Rafa Benitez în funcţia de manager.

Cosmin Contra a vorbit şi despre acest final de campionat, dar şi despre posibilitatea ca Eric să ajungă la Ploieşti în această iarnă.
"Meciul de la Mediaş, cu Gaz Metan, este unul foarte greu, dar trebuie să cîştigăm. Eric este un jucător bun, dar nu l-aş lua la Petrolul pentru că acum avem jucători mai buni decît el în linia mediană! În acest meci îl voi titulariza şi pe Avogardi pe postul de fundaş dreapta şi îl voi odihni pe Achim pentru că trebuie să-l văd la treabă, să vedem cum arată pentru că în iarnă trebuie să luăm o decizie în privinţa sa şi a lui Cesinha, dacă îi păstrăm sau nu", a zis Contra.

Tehnicianul prahovenilor şi-ar fi dorit ca sezonul de toamnă să se termine mai repede: "Nu sînt de acord cu prelungirea campionatului pentru că avem terenuri proaste, iar vremea va fi foarte rece. Nu e normal să se prelungească atît de mult", a încheiat "Guriţă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.