Liga 1

Minunea Surdă » Rapidul revine pe tabelă cînd atacantul giuleştean e introdus pe teren

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alb-vişiniii s-au specializat în răsturnări de scor în acest sezon.


Aşa s-a întîmplat şi cu Gaz Metan, luni seara, în Giuleşti. Conduşi cu 1-0 şi cu un om în minus pe teren timp de 18 minute, cît a trecut între eliminarea lui Burcă şi cea a lui Negru, elevii lui Marian Rada s-au impus cu 2-1! Golul victoriei a fost reuşit de Herea în minutul 80, el executînd un penalty obţinut de Romeo Surdu!

E a doua oară în acest sezon cînd atacantul e decisiv pentru echipa sa. Cu CFR Cluj, în etapa a 6-a, Rapidul a revenit de la 0-2, tot pe teren propriu, şi tot după ce pierduse un stoper, pe Oros. Şi atunci, ca şi acum, cel care a avut un rol important a fost Surdu. Introdus pe teren în minutul 59, ex-stelistul a scos penalty-ul din care Grigore a egalat şi a şutat periculos la faza premergătoare golului victorios, reuşit de acelaşi Grigore.


"Cît să vă mai scot?" :)
La finalul partidei, euforic şi fericit că echipa a cîştigat, Surdu a postat un mesaj pe contul său de Facebook: "Cît să vă mai scot?". A doua zi, dimineaţa, a şters postul respectiv, după ce cîţiva suporteri rapidişti îl ironizaseră.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.