Europa League

UEFA e mulţumită de gazon, chiar dacă în unele zone arătă oribil!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 noiembrie 2012

În această dimineaţă la stadionul Naţional Arena a avut loc şedinţa operativă înaintea meciului dintre Steaua şi Stuttgart. La această întîlnire au participat reprezentanţi UEFA, brigada de arbitri din Grecia, dar şi reprezentanţii celor două echipe angrenate în partida din Europa League.

Pe lîngă problemele organizatorice la care au participat reprezentanţii firmei de pază şi cei de ordine publică (poliţie, poliţie rutieră şi jandarmerie) s-a discutat în primul rînd despre starea gazonului din acest moment. Chiar dacă există mai multe zone unde iarba lipseşte şi este doar pămînt, reprezenţii UEFA au mulţumiţi de starea actuală a gazonului de pe Naţional Arena.

"Gazonul nu este în condiţii excepţionale, dar sîntem mulţumiţi de cum arată. Se poate juca pe el şi nu văd nici o problemă pentru meciul din această seară", a precizat observatorul trimis de UEFA la Bucureşti pentru meciul din această seară.

CE MECIURI SE MAI POT JUCA PE ARENA NAŢIONALĂ ÎN 2012
23 noiembrie 2012 Dinamo - Oţelul Galaţi
12 decembrie 2012 Dinamo - Rapid / Astra (dacă Dinamo se califică în semifinalele Cupei României)

CUM SE MONTEAZĂ UN COVOR DE IARBĂ
- gazon
- pietriş fin 3 mm
- nisip granulaţie foarte mare 2 mm
- nisip granulaţie mare 1 mm
- nisip granulaţie mică 0,5 mm
- nisip fin 0,2 mm
- nămol 0,1 mm

PORŢILE SE DESCHID LA ORA 19:30
Peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea publică şi siguranţa suporterilor ce vor fi prezenţi la meciul Steaua - VfB Stuttgart, partidă considerată ca fiind cu un grad ridicat de risc, informează un comunicat la Jandarmeriei.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începînd cu ora 19:30 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.