Europa League

Atac antisemit? » Teroare şi sînge la Roma înainte de Lazio - Tottenham: 10 fani răniţi şi 15 arestaţi!

+3 Foto
Grupul de fani ai lui Spurs a fost asediat într-un bar din centrul capitalei Italiei

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ultraşii extremişti ai echipei lui Ştefan Radu au devastat ieri un bar în care se aflau suporterii lui Spurs, club a cărui identitate e asociată cu comunitatea evreiască


Partida Lazio - Tottenham de aseară, din grupa J a Europa League, a început cu un război sîngeros între suporteri la Roma. 10 fani ai echipei engleze au fost răniţi, după o încăierare în barul "Drunken Ship" (Corabia beţivilor"), care a fost devastat de ultraşii italieni, pagubele ajungînd la 20.000 de euro!

Cel mai grav a păţit-o Ashley Mills (25 de ani), înjunghiat în artera jugulară şi ce a avut nevoie de 20 de puncte de sutură. Conform "Gazzetta dello Sport", fanii mascaţi şi înarmaţi au premeditat acţiunea antisemită, londonezii avînd mulţi simpatizanţi evrei. "Au planificat totul. I-au urmărit de la prînz, i-au încercuit şi nu i-au lăsat să scape. A durat numai 20 de minute", confirmă proprietarul localului. Lazio a fost amendată de UEFA cu 40.000 de euro după meciul tur, pentru comportamentul rasist al tifosilor săi pe "White Hart Lane".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.