Europa League

Spulberaţi de Stuttgart, steliştii se întorc la calcule » Încă au multe variante de calificare

Articol de Gabriel Berceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua are nevoie de un egal la Copenhaga pentru a ajunge în primăvara europeană, dar poate merge mai departe şi în cazul unei înfrîngeri


Eşecul categoric de aseară, combinat cu scorul de la Molde, a complicat calculele calificării pentru Steaua. Pentru a nu mai depinde de celălalt rezultat din grupă, elevii lui Reghecampf au nevoie de un egal în Danemarca.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

1. Victorie la Copenhaga
Steaua termină pe primul loc în grupă, însă asta nu înseamnă neapărat o echipă mai slabă pentru roş-albaştri în primăvara Europa League: Liverpool şi Inter Milano sînt pe locul 2 în grupele lor şi i-ar putea deveni adversari!

2. Egal în Danemarca
Cu 11 puncte, Steaua se califică de pe locul 2 sau chiar de pe primul loc, cu condiţia ca Stuttgart să n-o învingă acasă pe Molde.

3. Înfrîngere cu Copenhaga
Steaua va fi depăşită de Copenhaga doar dacă pierde cu 0-1 sau la o diferenţă mai mare de două goluri. În cazul în care sînt învinşi la un gol diferenţă, dar marchează în Danemarca, "roş-albaştrii" sînt automat în primăvară.

4. Stuttgart nu învinge
Elevii lui Reghecampf se califică indiferent de rezultatul de la Copenhaga dacă Stuttgart nu obţine toate cele trei puncte cu Molde. Nemţii vor juca însă partida pe teren propriu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.