Nationala

Încă un copil şi minus 1,4 milioane euro! » Judecătoria Buftea a decis ieri că Victor Piţurcă e tatăl lui Edan, puştiul de 5 ani născut de Vica Blohina

Articol de Cristian Verescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul va plăti lunar o pensie de 39.389 de lei, pentru perioada 2011-2025, adică pînă la majoratul fiului. Un sfert din salariul său ca tehnician al "naţionalei", 35.000 de euro, potrivit Mediafax


La 7 luni după ce Vica Blohina a deschis procesul de paternitate intentat lui Victor Piţurcă, instanţa s-a pronunţat: selecţionerul e tatăl lui Edan, acesta devenind astfel oficial al treilea copil al lui Piţi. Pe 2 aprilie 2012, femeia cu care antrenorul a avut o relaţie de 16 ani începuse demersurile legale.

Tribunalul Ilfov poate schimba hotărîrea
Aflat în cursa pentru CM 2014 cu "naţionala", Piţurcă şi-ar putea tripla salariul actual de la prima reprezentativă, în valoare acum de 35.000 de euro lunar. Judecătoria Buftea a decis însă că aproape 8.700 de euro se vor duce lunar către creşterea şi ocrotirea micuţului Edan, aflat în grija mamei. După testul de paternitate care a fost decisiv în hotărîrea instanţei, Piţurcă are la îndemînă calea de atac a apelului, pe care trebuie să îl depună la Tribunalul Ilfov.

"S-a făcut dreptate! Iată că se poate şi în România, cînd te lupţi cu un om aşa de influent, s-o scoţi la capăt! O sumă de bani atît de mare e o premieră pentru justiţia din România", a declarat Vica Blohina pentru cancan.ro, în vreme ce selecţionerul nu a comentat hotărîrea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.