Europa League

Cu ce se ocupă MM pe bancă » Ce reacţii are managerul Stelei în timpul meciurilor

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mihai Stoica s-a remarcat joi pe banca Stelei printr-o singură reacţie, care i-ar putea aduce echipei lui Laurenţiu Reghecampf o amendă din partea UEFA. Oficialul "roş-albaştrilor" nu este însă la primul gest de neînţeles.

1. Joi seară: "Anunţă, mă, scorul de la Molde, să liniştim publicul!"
Managerul general al Stelei a avut o singură reacţie în timpul meciului cu Stuttgart. În repriza a doua, imediat cum a aflat că Molde a egalat-o pe Copenhaga, s-a dus la ofiţerul de presă al echipei, Cătălin Făinişi, care stătea în apropierea băncii, şi i-a solicitat: "Mergi, mă, la crainic şi spune-i să anunţe rezultatul ăsta ca să mai liniştim publicul!". În acel moment era 5-0 pentru Stuttgart! Crainicul a anunţat, a smuls o reacţie pozitivă a tribunei, însă Steaua va fi amendată de UEFA pentru că e interzis pe parcursul unui meci să se facă la staţia de amplificare alte anunţuri în afara schimbărilor şi a celor venite din partea UEFA, care ţin strict de organizare.

2. Acum două luni: "Du-te la galerie şi spune-le să strige numele lui Matei!"
La meciul de Cupa României cu FCM Tg. Mureş, disputat în Ghencea, Mihai Stoica a fost protagonistul unui alt moment inedit pe bancă. În minutul 64, Gabi Matei a fost scos de pe teren, moment în care publicul n-a avut o reacţie de simpatie deosebită la adresa lui. MM a ţîşnit spre unul dintre angajaţii firmei de pază şi i-a spus: "Du-te repede la galerie şi transmite-le să-i scandeze numele lui Matei". Angajatul respectiv s-a conformat, iar suporterii de la Peluza Nord l-au chemat la salut pe Matei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.