Liga 1

Gigi Becali şi-a sfătuit tehnicianul să se apere cu Stuttgart: "Reghe nu m-a ascultat"

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali sa vaită că deşi l-a sfătuit pe Reghecampf cum să pregătească un joc defensiv cu şvabii, tehnicianul nu l-a luat în seamă


Chiar dacă a mers imediat pe teren, apoi la vestiare pentru a-i îmbărbăta pe jucătorii Stelei, Gigi Becali a răbufnit la 24 de ore după terminarea partidei. Acesta a dezvăluit că a avut o discuţie cu Laurenţiu Reghecampf, înaintea meciului cu Stuttgart, dar tehnicianul nu a ascultat dorinţele patronului. "I-am zis lui Reghe să joace la egal. Dar nu-i nimic... Aşa învaţă. El a vrut să cîştige meciul cu Stuttgart, că a zis că nu ştie să joace altfel. Trebuia să joace la 0-0 şi gata. Se termina treaba şi eram calificaţi la scorul ăla! Olăroiu aşa a făcut cu Rapid în Cupa UEFA. Am făcut 1-1 la ei, iar apoi la noi am jucat la 0-0 şi ne-am calificat", a spus Becali.

Reghecampf a început meciul din Europa League într-un sistem 3-4-3, însă a fost surprins rapid de Bruno Labbadia, iar după ce apărarea a fost făcută KO de patru ori în 30 de minute, acesta a schimbat sistemul. A trecut la 4-4-2, după ce Mihai Costea i-a luat locul lui Gardoş, iar Chipciu a trecut fundaş dreapta, la fel ca şi în meciul din campionat cu Severin.

"Suntem pe primul loc, care-i problema? S-a complicat situaţia? S-a complicat. De ce să fiu supărat?"
Gigi Becali, patron Steaua

"Gigi Becali ne-a încurajat, este lîngă noi, nu ne-a certat deloc. Cînd pierzi cu 5-1 nu mai poţi spune multe, mergem să dăm ultima bătălie în Danemarca"
Raul Rusescu, atacant Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.