Liga 1

VIDEO Iubire la pungă » Suporterii Universităţii Cluj au făcut un gest unic în Liga 1

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fanii Universităţii au recurs la un gest unic în fotbalul românesc. Suporterii din peluza lui "U" au adunat 6.514 lei, sumă pe care le-au dat-o jucătorilor la finalul partidei cu CFR


Fanii lui "U" şi-au arătat din nou ataşamentul faţă de echipă. Deşi "studenţii" au pierdut derby-ul, suporterii i-au premiat pe jucători. Fanii au strîns în peluză 6.514 lei, în timpul partidei, iar la final suma a intrat în posesia jucătorilor.

Click aici pentru VIDEO!

Doi reprezentanţi ai galeriei au venit la zona mixtă, cu o pungă care conţinea suma colectată. Cei doi au mărturisit că gestul lor se vrea unul de susţinere a fotbaliştilor, care traversează o situaţie dificilă. Jucătorii nu şi-au mai primit salariile de 4 luni. Fanii au intrat în vestiar alături de antrenorul Marius Popescu şi i-au înmînat banii lui Zsolt Szilagyi, căpitanul lui "U". Banii au fost depuşi într-un seif, urmînd a fi împărţiţi de jucători în cursul zilei de luni.

"A fost dorinţa noastră să strîngem aceşti bani. Ştim ce dificultăţi sînt la echipă şi vrem să ajutăm. A dat fiecare dintre noi cît a putut. Să meargă băieţii la masă sau să-i folosească cum doresc ei"
suporter "U" Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.