Rugby

"Stejarii" în genunchi! » România a fost umilită ieri de SUA!

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce acum două săptămîni a fost învinsă de Japonia, 23-34, România a fost umilită ieri de reprezentativa SUA


"Naţionala" de rugby a României merge din înfrîngere în înfrîngere. Acum două săptămîni, Japonia a reuşit în România prima sa victorie din istorie în Europa! Dacă împotriva niponilor "stejarii" au mai jucat cîte ceva, aseară, pe stadionul "Arcul de Triumf", românii s-au făcut de rîs.

Nu au trecut centrul terenului
Deşi în clasamentul IRB cele două adversare de ieri erau despărţite de doar două locuri, 18 România, 16 SUA, diferenţa pe teren a fost mult mai mare. "Yankeii" au dominat clar disputa, românii reuşind de foarte puţine ori să ajungă în "22-ul" advers. La pauză, americanii conduceau cu 22-3, reuşind să culce de trei ori balonul între buturile "tricolorilor". România a fructificat doar o lovitură de pedeapsă, prin Andrei Filip.

Buni la pumni
După pauză, prestaţia "stejarilor" a fost şi mai palidă. Suporterii din tribune s-au încins doar după repriza de pumni dintre Vasile Rus şi John Quill, arbitrul galez Leighton Hodges arătîndu-le cartonaşul roşu la amîndoi. Rugby au jucat tot americanii care au mai reuşit două eseuri, prin Wyles şi Ngwenya. S-a terminat 34-3, o înfrîngere care arată cît de jos a ajuns rugbyul românesc. Şi calificările pentru Cupa Mondială din 2015 vor începe în primăvară!

5-1 conduce SUA în întîlnirile directe cu România după succesul de aseară, de la Bucureşti

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.