Campionate

VIDEO Gafă contra gafă » Milan cîştigă cu 1-0 derby-ul cu Juventus după un penalty inexistent

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aseară, arbitrii au inventat penaltyul din care a învins Diavolul. La precedentul derby, Milan - Juve 1-1, "men in black" au anulat rossonerilor un gol clarisim


Pe 25 februarie, tot în Serie A, Milan ar fi trebuit să cîştige şocul cu Juve. Dar arbitrul Paolo Tagliavento, alături de toată trupa în negru, n-a fost de acord. Şi, chiar dacă mingea lui Muntari a depăşit linia porţii cu 30 de centimetri la 1-0 pentru rossoneri, "centralul" n-a validat golul. S-a încheiat 1-1.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

"Arbitrii? Greşesc de multe ori. Dar dacă vor gafa pentru Milan, nu mă supăr". Acestea au fost cuvintele lui Silvio Berlusconi înaintea revanşei. Cuvinte ce au avut efect.

Aseară, 9 luni mai tîrziu, tot arbitrii au decis derbyul de pe "San Siro", dăruindu-i victoria Diavolului. În minutul 31, mingea lui Nocerino l-a lovit în coaste, sub braţ, pe juventinul Isla. Pe moment, Nicola Rizzoli n-a ştiut ce să dea, dar De Marco, arbitrul de poartă, i-a spus în cască: "Penalty!". Şi s-a dictat 11 metri. Robinho a transformat, 1-0, scor final.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.