Campionate

VIDEO Berlusconi e ironic: "Să cîştigi cu un astfel de penalty împotriva lui Juventus? E mult mai frumos"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 November 2012

AC Milan a cîştigat derby-ul de aseară din Serie A împotriva campioanei Juventus Torino (1-0) după golul marcat de Robinho din penalty. Torinezii au contestat acordarea loviturii de pedeapsă, susţinînd că mingea nu a fost lovită cu mîna.

Imediat, Silvio Berlusconi a vorbit pentru Gazzetta dello Sport şi a explicat faza penalty-ului: "A fost un penalty dubios? E mult mai frumos să cîştigi aşa împotriva lui Juventus". Patronul milanezilor s-a referit la problemele de arbitraj din ultimii ani, motiv pentru care Juventus a fost şi retrogradată. Mai mult, Milanului i s-a refuzat un gol valabil în derby-ul cu Juventus din sezonul trecut

VIDEO cu penalty-ul acordat Milanului

Berlusconi a mai spus şi că Allegri va continua pe banca formaţiei, iar Guardiola nu este o opţiune în acest moment: "În istoria fotbalului au fost 3 echipe care au arătat cel mai bun joc. Ajaxul lui Cruyff, Milanul cu trioul olandez şi Barcelona lui Guardiola. Toţi l-ar vrea pe Guardiola, dar Allegri este opţiunea noastră şi va fi în continuare antrenorul echipei"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.