Campionate

VIDEO Şefii Milanului se contrazic după derby-ul cu Juve » Galliani: ”Allegri a zis că n-a fost penalty? Guardiola ar fi spus da”

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 27 noiembrie 2012

Administratorul delegat al rossonerilor şi-a înţepat antrenorul amintindu-i cine l-ar putea înlocui din sezonul viitor


Dubiosul penalty care i-a adus victoria în derby-ul cu Juve (1-0), duminică seară, a născut reacţii contradictorii la Milan. Antrenorul Massimiliano Allegri n-a avut nici o ezitare: "Văzut de pe bancă, a fost. Văzut la tv, nu".

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Declaraţia tehnicianului rossonero n-a fost însă pe placul administratorului delegat Adriano Galliani, care l-a taxat imediat: "Max a zis că nu trebuia dată lovitură de la 11 metri? Guardiola ar fi spus că da...". Trimitere evidentă la faptul că Pep e în discuţii pentru a-l înlocui în vară.

Dar cea mai spumoasă reacţie a avut-o patronul Berlusconi. După ce jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport i-au explicat că arbitrul Rizzoli a greşit acordînd acel penalty, "Il Cavaliere" a mărturisit: "Şi totuşi. E mai frumos să cîştigi aşa în faţa lui Juve". Dulce răzbunare după ce, sezonul trecut, în acelaşi derby (1-1), oamenii în negru îi anulaseră Milanului un gol valabil.


"Deciziile pro şi contra se compensează în cursul unui sezon. N-a fost penalty, dar nu de asta am pierdut, ci pentru că am jucat prost"
Giuseppe Marotta, administrator delegat Juventus

Tensiuni la Juve
Dacă oficialii torinezi au acceptat eşecul cu sportivitate, unii jucători bianconero s-au pierdut cu firea. La pauză, Marchisio i-a strigat colegului Bonucci: "Din cauza ta pierdem!". Quagliarella, la rîndu-i, a fost surprins înjurîndu-l pe antrenorul Alessio cînd acesta l-a înlocuit cu Giovinco, acoperindu-şi imediat gura cu gulerul canadienei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.