Liga 1

Înfrîngerea de la Braşov mai face o victimă în rîndul trupei lui Reghecampf: "Ia Steaua la mişto! Mă ocup de el"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali a găsit vinovatul după insuccesul de sub Tîmpa, căruia îi transmite: "Crede că poate să facă ce vrea la Steaua. O să vadă el de aici înainte!"


1-3 la Braşov, Steaua continuă să fie lider, la distanţă mare de locul 2, antrenorul continuă să fie susţinut de patron, însă eşecul de luni seara a scos în decor un fotbalist important în ultimii doi ani în Ghencea. E vorba despre Novak Martinovici, cel care prin prestaţia sa a reuşit să-l scoată din minţi pe Gigi Becali.

"După ce-a făcut la meciul de la Braşov, Martinovici nu mai are ce căuta niciodată la Steaua! L-a făcut Batin avioane tot meciul. Am pierdut din cauza lui", a declarat ieri Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor. Mai mult, patronul roş-albaştrilor a trecut la ameninţări la adresa fundaşului sîrb: "De cînd i-am dat hîrtia aia că poate pleca, joacă numai la mişto, nu mai aleargă, face ce vrea el. O să vadă el. Cum el ne ia pe mine şi pe Steaua la mişto, aşa o să-l iau şi eu pe el la mişto şi o să-l ţin numai prin tribună să se înveţe minte. A jucat la vrăjeală la Braşov, pe partea lui a fost bulevard".

În urmă cu aproape două luni, Martinovici mai fusese scos o dată din lot de Gigi Becali după ce refuzase să joace fundaş dreapta la meciul cu Copenhaga. A intervenit însă Reghecampf, care l-a înduplecat pe patron să-i mai dea o şansă sîrbului. S-a convenit atunci că Martinovici va continua la Steaua, însă a primit în schimb o hîrtie că la finalul anului poate pleca fără pretenţii financiare din partea lui Becali, deşi contractul său expiră în iunie 2013.


"Am crezut că Martinovici are caracter, dar m-am înşelat în privinţa lui. De cînd i-am dat hîrtia că poate pleca la iarnă îşi bate joc de Steaua"
Gigi Becali, ptron Steaua

4 a fost nota pe care Martinovici a primit-o din partea Gazetei Sporturilor pentru prestaţia din meciul FC Braşov - Steaua 3-1


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.