Liga 1

Bonetti: "Campionatul acesta e decis. Eu nu mă mai întorc niciodată în fotbalul românesc!"

Articol de Gabi Safta  —  Tuesday, 27 November 2012

Fostul antrenor al celor de la Dinamo, Dario Bonetti, a fost invitatul lui Gabi Safta în această după-amiază la Radio GSP. Italianul a vorbit despre situaţia actuală de la fostul său club, dar a şi clarificat toate lucrurile care s-au spus despre el în ultima vreme.

"Steaua e deja campioană. Trebuie doar să-şi facă harakiri sa nu cîştige titlul. Are un grup puternic, nu doar echipă şi antrenor. Atmosferă bună în lot, un preşedinte care e mereu prezent. E foarte uşor să antrenezi Steaua în astfel de condiţii", a spus Dario Bonetti la Radio GSP.

...despre Cristi Borcea: "După Cupă, l-am vazut pe Borcea pe acolo cu trofeul pe care-l ridica în braţe să-l vadă televiziunile, apoi a plecat. După Supercupă nu a mai venit nimeni. Jucătorii se bucurau singuri, conducătorii se bucurau şi ei, dar în stadion."

...despre o revenire în România: "Am încheiat definitiv raportul cu tot fotbalul românesc. Chiar dacă e bine să nu spui niciodată, niciodată, a fost ultima colaborare cu România. Mulţumesc dacă se gîndeşte cineva la mine, dar nu mi-a plăcut deloc cum am fost tratat."

...despre Dănciulescu: "Nu am avut conflict cu nimeni din echipă. Dănciulescu este un jucător important pentru Dinamo, iar atunci cînd este rezervă apar discuţii. Pot spune ca se antreneaza ca un profesionist desăvîrşit şi nu pot să vorbesc despre el decît de bine. Oricum ar fi, Danciu a jucat mult cu mine, alţii au fost care nu au prea intrat. Nu puteau fi 30 în teren."

...despre Andrei Cristea: "Cristea nu mai este cel de acum 2-3 ani, altfel ar fi jucat mereu. Are nevoie să îşi recupereze viteza pierdută dupa accidentarea mai gravă. Cînd va reveni la viteza de acum 2-3 ani, nu îl mai poţi scoate din echipă. Are şi o tehnica de invidiat"

...despre Dumitru Dragomir: "Avocaţii mei analizează probele pe care le au, declaraţiile lui Dragomir de la televizor sau în presă. Vom studia ce posibilităţi sînt. În mod cert că nu mă opresc aici. Războiul continuă, fie la FRF, fie la FIFA. Vom vedea unde."

...despre Ionuţ Negoiţă: "Nu mi-a făcut nici o impresie. Vorbeşte mult la televizor, asta înseamnă ca are multe de spus. A venit cu mult entuziasm, dar nu cred că facea bine ce făcea. Am vorbit cu el de vreo două sau trei ori, e un om inteligent, înzestrat de natură, dar nu poţi înţelege fotbal într-un timp atît de scurt. El cred că are impresia că ştie mult fotbal. Nici eu nu pot spune că ştiu tot fotbalul"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.